Sponsored By

Sponsored By
Конкурс "Красиво село"- Участвайте тук. Спечелете ваучер на стойност 50 лв от Photo Pavillion!

сряда, 25 май 2011 г.

Нещата, които трябва да направим преди 30 (полезно)



Много от нашите цели са ни натрапени. Например, почти всяко момиче знае, че преди 30 трябва непременно да има висше образование (по-добре две!), да се омъжи (по възможност за богаташ), да роди дете. Но нима дипломата и брачната халка гарантират щастието?
Ето списък на нещата, които трябва да успееш да свършиш преди 30-я си рожден ден, за да можеш да си кажеш: до тук добре…


1. Да разбереш какво искаш от живота! Да формулираш поне приблизителен списък на целите. Не е страшно, че засега не са се реализирали. Важно е да знаеш каква е посоката.
2. Да започнеш нов живот. При това не веднъж. Всяка жена от време на време може да си каже: достатъчно, повече няма да участвам в това, започвам нов живот. Например – здравословно хранене, здравословни отношения, сутрешна гимнастика и т.н.
3. Да се научиш да учиш това, което ти е интересно! Важно е да си позволиш да се заемеш с това, което наистина те интересува: чужд език или бродерия, йога или компютърен дизайн, фотошоп или бални танци.
4. Да намериш занимание, което ти приляга. В идеалния вариант това е работа, която ти носи удоволствие. Или поне хоби, което прави живота ти по-увлекателен. Не би трябвало да упражняваш работа, която не харесваш – не и когато си на 30.
5. Да си повишиш самооценката. Към 30-годишна възраст трябва да си станала адекватна! Тоест време е да разбереш, че си невероятно красива, секси, свръх талантлива, поразително умна и заслужаваш всичко най-добро!
6. Да се научиш да прощаваш на хората и да забравяш старите обиди. На тази възраст вече се е натрупал някакъв опит. И от това какъв е опитът зависи какво ще е бъдещето. Ако се научиш да се отърваваш от негативното, задълго ще запазиш младостта и любовта към живота!
7. Да поискаш дете. Не е страшно ако още не си родила дете преди 30. Майчинско щастие заслужава всяка жена, независимо от възрастта.
8. Да си позволиш удоволствието да бъдеш самата себе си! Стига сме оправдавали чуждите очаквания! Време е да живеем своя живот. Впрочем, не си струва да подхождаш към 30-годишния юбилей прекалено сериозно. Изобщо не е задължително да се изживяваш като строга дама.
9. Научи се да се радваш на същински дреболии. На тази възраст трябва задължително да се придобие и запази тази полезна способност. Поводи за радост има навсякъде и винаги. Твоята задача е да ги видиш.
10. Напусни родния си град и виж как е по света. Няма никакво значение за къде ще пътуваш – на море, в Америка или до забравено село. Никога не пропускай шанса да видиш света извън пределите на твоя град. Това ще ти помогне да си разшириш кръгозора, да придобиеш полезен опит и да преосмислиш собствения си живот.
11. Отиди на среща на сляпо. Може да се превърне в същински кошмар, но ще има какво да си спомняш.
12. Направи си купон с приятелки, който да се запомни. Да се оплаквате една на друга от мъжете, да отидете на клуб, да срещнете прекрасна компания непознати мъже, и да разберете, че мъжете са голям купон по принцип.
13. Безумно да се влюбиш! Без значение какъв ще е резултатът. Най-важно е сърцето да получи ценен опит и да се подготви за истинска любов – за цял живот!
14. Направи си няколко секс-експеримента. Не е важно дали експериментът ще преобърне твоя интимен живот или няма. Важно е, че си прекарваш добре времето.
15. Позволи си няколко красиви жеста. Например, обясни се в любов на някого първа или си купи безумно скъпа рокля. Скок с парашут, далечен преход… С една дума, направи нещо, което да можеш да разкажеш на внуците си с удоволствие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар