Sponsored By

Sponsored By
Конкурс "Красиво село"- Участвайте тук. Спечелете ваучер на стойност 50 лв от Photo Pavillion!

вторник, 24 май 2011 г.

Подстригване според лунния календар (полезно)




Представяме ви гледната точка на източната астрология, а именно кога може да се подстригва косата и какви последствия могат да произтекат, ако направим това в неблагоприятен лунен ден:
Ако се подстригвате в 1-ви Лунен ден, това ще доведе до съкращаване на човешкия живот.
Подстригване, направено във 2-ри Лунен ден, привлича към човека разправии, скандали и тъжби.
В 3-ти Лунен ден подстригването може да окаже отрицателно влияние на организма, възможни са нещастни случаи и финансови загуби.
В 4-ти Лунен ден да се подстригва косата е нежелателно защото това може да предизвика дискомфорт за човека. Може да възникне опасност за живота на близките му. Освен това може да доведе до гърлобол.
В 5-ти Лунен ден подстригването може да спомогне за увеличаване на собствеността, да му донесе дребна печалба.
В 6-ти Лунен ден подстригването е неблагоприятно, може да доведе до настинки, може да пострада обаянието, човекът може да изглежда зле.
В 7-ми Лунен ден подстригването може да предизвика конфликтни ситуации, разправии, съдебни искове. Могат да възникнат проблеми с началника на работа, да се влошат личните взаимоотношения. Също така в този ден подстригването води до влошаване на здравословното състояние на човека, възможни са сериозни заболявания.
В 8-ми Лунен ден подстригването на косата е благоприятно, тъй като ще доведе до дълголетие, здраве, добра физическа форма. След известно време може да се подобри стандарта на живот на човека, ще се повиши социалният му статус.
В 9-ти Лунен ден подстригването е неблагоприятно, тъй като в този ден може да привлече към човека болести.
В 10-ти Лунен ден от подстригване е по-добре да се въздържите, тъй като това може да доведе до заболяване.
В 11-ти Лунен ден подстригването изостря чувствителността, увеличава интуицията, съобразителността, а също способностите на човека да предвижда.
В 12-ти Лунен  подстригването на косата е противопоказано, тъй като в този ден привлича към човека нещастие. Възможни са различни травми, нещастни случаи, а също е вероятна заплаха за живота на човека.
В 13 –ти Лунен ден подстригването е благоприятно, тъй като привлича късмета, щастието. Човекът се чувства добре и изглежда привлекателно.
Подстригване в 14-ти Лунен ден съдейства за издигане в професионално отношение, в бизнеса на човека. Подобрява се финансовото състояние, възможна е печалба. Добри отношения с началника.
В 15-ти лунен ден не е желателно да се подстригвате, тъй като това може да доведе до главоболие и покачване на кръвното налягане. Може да се появи необосновано чувство на стах, да се наруши психическото равновесие.
От подстригване е желателно да се въздържите в 16-ти Лунен ден. Това може да привлече всевъзможни проблеми и нещастия. Проявява се склонност към неправилни изводи, грешки. Подстригването влияе отрицателно, човекът може да прояви всичките си лоши качества, става безнравствен, не може да овладее лошите си навици, склонен е към пиянство.
Заради постригване в 17-ти Лунен ден могат да възникнат проблеми в работата на човека, в неговата професионална сфера. Той може да се разболее. Нарушава се психическото му състояние. Възниква опасност от получаване на навяхвания и  травми в близко време. Според източното поверие подстригването в този ден може да привлече зли духове.
В 18-ти Лунен ден подстригването на косата е нежелателно, тъй като може да привлече към човека неприятности. Могат да го оберат, възможни са материални загуби, а също могат да се разболеят домашните животни. Подстригването в този ден може силно да подкопае здравето.
Подстригването в 19-ти Лунен ден, според мнението на тибетските астролози, може да удължи живота на човека.
В 20-ти Лунен ден подстригването на косата е нежелателно, тъй като може да предизвика у човека негативно отношение към живота. Нищо няма да го радва, нищо няма да го привлича.
Подстригването в 21-ви Лунен ден е благоприятно за човека, тъй като може да му донесе радост и късмет. Той ще бъде уверен в себе си, добре ще изглежда и ще привлича вниманието към себе си.
В 22-ри Лунен ден подстригването може да спомогне човект да се сдобие със собственост. Също може да качи няколко килограма излишно тегло.
В 23-ти Лунен ден подстригването дава на човека материално благосъстояние и възможност да се подобри животът му. Освен това ще подобри цвета на лицето му. Човекът ще стане по-здрав и красив.
В 24-ти Лунен ден е по-добре да се въздържите от подстригване, защото това може да доведе до болести.
Подстригване в 25-ти Лунен ден е неблагоприятно за човека, тъй като може да доведе до заболяване на очите, да влоши състоянието на болен човек. 
Ако човек се подстриже в 27-ми Лунен ден, а също си направи прическа, това ще му донесе щастие и късмет. Ще се повиши настроението му, всичко ще го радва и ще му носи удоволствие.
Постригване в 28-ми Лунен ден прави човека обаятелен и привлекателен. Със своя външен вид той ще очарова хората с които общува.
В 29-ти Лунен ден постригването не е желателно, тъй като може да доведе до промени в съдбата на човека.
Подстригването в 30-ти Лунен ден е неблагоприятно, тъй като може да привлече неприятности за човека, нещастни случаи, а също и неговите врагове.

2 коментара:

  1. Здравейте,
    от няколко години се подстригвам, като гледам подходящите дни в тази статия и винаги съм се чудела, защо липсва 26ти ден?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, всеки път и аз това се чудя. Защо липсва 26-ти ден?

      Изтриване