Sponsored By

Sponsored By
Конкурс "Красиво село"- Участвайте тук. Спечелете ваучер на стойност 50 лв от Photo Pavillion!

четвъртък, 16 юни 2011 г.

Игуаната (не е така, както изглежда)



На един човек му подарили игуана. Той я приел, но без особено желание. Третирал я като част от интериора : давал и храничка, водичка, но емоции - никакви. Не щеш ли, един ден игуаната го ухапала за пръста. Докато се готвел да реагира с нещо от типа на ”… е с'а те ликвидирах!”, гледа,  – игуаната изпълзяла от терариума си, погледнала го тъжно, а след това през целия ден го следвала из къщата. Отвреме-навреме отново го поглеждала в очите и сякаш му казвала:
„Прости ми, приятелю”. Разчувствал се човекът.
На другата сутрин се събудил, гледа, игуаната седи до леглото му. Цяла нощ не си била лягала от тревога и изглеждала тъжна. Човекът се впечатлил на такава искрена загриженост, но от друга страна, ухапаният пръст не му минавал и даже започнал да гноясва. Тогава той грабнал животното и отишъл на лекар.


Там се разбрало, че този вид игуани е отровен, но отровата им е слаба и за да подейства истински, трябва време. Затова, те процедирали така: ухапват жертвата си, а след това се мъкнат навсякъде с нея и я чакат да умре, за да закусят след това.

4 коментара:

  1. И жените са на същия принцип:-Ухапят те на свадбата и цял живот вървят слер теб и те чакат да ритнеш камбаната.И на всичкото това отгоре през цялото това време те тормозят.

    ОтговорИзтриване
  2. Ами да тормозят те за да се свършиш по-бързо!
    А игуаната си е хитруша! ;)

    ОтговорИзтриване
  3. "На един човек му подарили игуана." -
    !!!
    Предумишлено убийство.
    -----------
    Благодаря ви за историята. Имам една игуана за оцветяване, та си търсех материали и така попаднах тук.
    Желая ви успех.

    ОтговорИзтриване