Sponsored By

Sponsored By
Конкурс "Красиво село"- Участвайте тук. Спечелете ваучер на стойност 50 лв от Photo Pavillion!

вторник, 28 юни 2011 г.

Изтичащото време (за часовници)



Ако носите скъп часовник

Ако на ръката ви има скъп часовник – значи Вие обичате и умеете да работите, работите там където Ви харесва. Вие сте дисциплиниран и организиран, цените времето си и постигате значителни успехи на избраното поприще.

Ако носите моден часовник

Ако Вашият часовник е направен от моден автор или известна модна фирма с лого или фирмен знак на знаменит дизайнер или моделиер, то Вие сте елегантен, прилежен. Не понасяте когато нещата не са си по местата.

Ако носите странен часовник

Странният часовник – това е часовник с два циферблата, невъзможни приспособления и детайли, например хороскопски указатели на фазите на Луната и т.н. При това положение вие сте игрив, усмихнат, обичате да се посмеете, не бързате да се разделяте с детската си непосредствност.

Ако носите часовник, направен от бижутер.

 Вашият часовник е монтиран в гривна от камъни, висулка, пръстен. Вие сте общителен, обичате да си бъбрите с приятели, стремите се към нови впечатления и срещи.

Ако носите наблъскан с електроника часовник.

Ако Вашият часовник има вграден калкулатор, будилник, електронен бележник, т.е. всичко в един флакон, може да се каже, че имате буден ум, бързо се уморявате от еднообразна работа, предпочитате любопитни задачи, обичате технически нововведения.

Ако носите часовник с римски цифри по циферблата.

Най-вероятно Вие обичате класическа музика, хубави ресторанти. Достатъчно сте консервативен и придирчив в облеклото. Вие се отличавате с пунктуалност и педантизъм.

Ако носите часовник с чертички вместо цифри.

Вие отлично знаете какво искате от живота, имате остър и делови ум. Не е лесно да бъдете преубеден.

Ако носите обикновен часовник с цифри.

Вие сте търсещ и артистичен човек, винаги измисляте някакво ново решение на старите проблеми. Вие вярвате, че от бързите действия има по-голяма полза. В облеклото предпочитате качеството.

Ако не носите часовник.

Вие лесно ставате от мястото си и изобщо не сте лениви. Може да се предположи, че ставате и посред нощите, ако има какво интвресно да се предложи. Вие сте способни да намерите най-доброто решение на проблема, въпреки че едва ли ще е най-бързото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар