Sponsored By

Sponsored By
Конкурс "Красиво село"- Участвайте тук. Спечелете ваучер на стойност 50 лв от Photo Pavillion!

четвъртък, 21 юли 2011 г.

Банският ти говори (за отпуски и други отпускащи неща)


И така, ти си лежиш на плажа и очите ти още не са изморени от яркото слънце, а мозъкът ти още не е замаян от двете бири, които  бавно си изсмукал между десет и единадесет. Презрял си всякакви полезни съвети и забрани, свързани със смъртоносната радиация или други унищожителни природни чудеса, които те дебнат в този час. Погледът ти се рее наоколо и прескача от весело плацикащите се девойки в прибоя, към тези с по-силен самоконтрол, които царствено са се разположили под чадърите. Не е моментът да си правиш дребнави планове за бъдещето, грижливо отбягваш мисълта за възможния край на отпуската ти, той просто не съществува.
Опитваш вяло да си представиш какво води тези хора тук, дали искат да почернеят, след като шоколадовият тен не е на мода, или искат да лежат на пясъка и да дремят /точно като теб/, или пък използват единственото място където можеш да ходиш разсъблечен пред други, също разсъблечени хора.
Докато гледаш ярките петна на банските им, незнайно защо, в главата ти се промъкват някакви еротични представи, които ти не бързаш да изпъдиш и предъвквайки ги грижливо, се опитваш да усетиш вкуса на всяка една от тях. Ако сега прекъснеш за малко медитацията си и подредиш мислите си в по-друг ред, можеш да се сдобиеш с интересна информация и да обогатиш знанието си за хората. Да видим какво може да се направи.
Всеизвестно е, че цветовете, в които хората се обличат могат да кажат много за характера и пристрастията им. Нещо повече – някои тайни желания лесно стават достъпни за будния ум, стига да знае как да интерпретира получените данни. Очевидно е, че на плажа, тази информация ще е минимална, защото няма да видиш мъже с пурпурни наметала /влечение към властта/ или жени с малки черни рокли от Диор /финес, вътрешен конфликт между желания и възможности/. И все пак, не всичко е безнадеждно. За нас остават цветовете на банските костюми, по които да съдим за характера им. Трябва да кажа, още от самото начало, че мъжете не са ми интересни, просто защото не мога да видя върху тях особено разнообразие от цветове и модели. Наистина, когато покрай мен мине странен младеж с бански тип прашки, малко се притеснявам, но нищо повече. При жените, нещата са съвсем други. Да видим какво ни говорят техните цветови предпочитания в ситуация на плажен релакс.
·        Зелени
Това са жени, които страшно държат да са загадъчни. Наистина, зеленото издава сдържаност и уравновесеност. Те няма да ви провокират, но тъй като са доста любопитни, ще улавят всеки ваш поглед и жест и в крайна сметка, биха могли да ви манипулират блестящо. Мисля, че в това няма нищо лошо.
·        Червени
Тези жени обичат промените. Дали това означава, че постоянно сменят партньорите си или колите си, не мога да кажа. Това се проверява на място. При всички случаи, класическото схващане е, че това са страстни личности, от които можеш да очакваш всичко.
·        Розови
Леко самовлюбени, може би с по-високо самочувствие, отколкото е необходимо, но това едва ли ще ви създаде неприятности. Малко нарцистичното отношение към себе си, може лесно да се неутрализира с подходящ разговор или своевременна покана за питие в кокетно заведение.
·        Тъмносини
Синьото означава малко хлад в отношенията, както и стремеж към една ненужна задълбоченост /точно тук и точно сега – не/. Малко трудно установяват контакт, защото традицията ги кара да се въздържат от прекалено волни изпълнения. Само че, ние знаем - няма невъзможни неща на този свят.
·        Черни
За красавиците в черни бикини се спори открай време. За едни, това означава добър баланс между строгост и недостъпност, ясни граници и добро самочувствие. Други изследователи твърдят точно обратното – това са жени, готови на всичко, но не с всеки. Тези схващания отразяват объркването на учените, защото черния цвят по принцип носи в себе си минимум информация. Опитът ни учи, че това са душевни натури, малко затворени наистина, които имат нужда от по-дълго ухажване, при това винаги с риск да бъдеш внезапно отхвърлен. Но мисля, че си струва.
·        Двуцветни
Жените с двуцветни бански не са решили какво точно искат. Те адски се колебаят. Тъй като не познават добре себе си, те са се застраховали за всякакви житейски ситуации или поне така си мислят. Тук радостта от експеримента обикновено измества страха от неуспех.
Ето как лятото ни дава възможност да проверим и затвърдим теориите и знанията си с една чудесна практика.

1 коментар:

  1. Е, моят пък е шарен - ама всички цветове на дъгата. Каква ми е вътрешната нагласа? Ха сега, де?

    ОтговорИзтриване